Aanmeldformulier

Voor aanmelden van KIND en JEUGD gaat u naar deze pagina.

 

Onderstaande informatie is voor volwassenen en belangrijk om te lezen voordat u zich gaat aanmelden!

Verwijsbrief huisarts:
Voordat u zich kunt aanmelden dient u te beschikken over een verwijsbrief van uw huisarts. U kunt door de huisarts worden verwezen voor Basis- of Specialistische GGZ. Met een geldige verwijzing wordt de zorg (in bijna alle gevallen) vergoed door uw verzekeraar.

Vergoeding:
Leest u a.u.b. de informatie goed door: klik hier.

Wachttijd:
Wij hebben te maken met een wachttijd, deze kan echter door het jaar heen verschillen. U kunt op deze pagina altijd zien hoe lang de actuele wachttijd is. Wij hebben geen mogelijkheden voor spoedbehandelingen. Indien er sprake is van crisis of spoed, raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts.

Belangrijke zaken
We hebben een alle belangrijke informatie omtrent verwijzing, vergoeding en kwaliteitsgegevens voor u samengevat. U kunt dit formulier hier downloaden. Tijdens het intakegesprek zal dit worden besproken en zal u ook worden gevraagd dit te ondertekenen, zodat we er zeker van zijn dat deze informatie bij u bekend is en u hier akkoord mee bent.

Bij het invullen van het formulier is het van belang dat u alle velden invoert. Deze gegevens hebben wij namelijk nodig om u op de wachtlijst te kunnen plaatsen.

    Aanmeldformulier volwassenen

    • Als mogelijk: zie verwijsbrief
    • Reden van aanmelding staat in de verwijsbrief en hoeft u niet in te vullen