Disclaimer

Onderstaand de disclaimer van www.psy-zo.nl

Aanvaarding van de websitevoorwaarden

Op de inhoud en het gebruik van psy-zo.nl zijn deze websitevoorwaarden van toepassing. Psy-zo! behoudt zich te allen tijde het recht voor psy-zo.nl en de informatie daarop alsmede deze websitevoorwaarden geheel of gedeeltelijk aan te passen, te wijzigen en/of te vervangen. Alle wijzigingen van deze websitevoorwaarden zullen op deze pagina van psy-zo.nl worden geplaatst. Het (verdere) gebruik van psy-zo.nl houdt aanvaarding van deze websitevoorwaarden en eventuele wijzigingen daarvan in. Bezoek psy-zo.nl niet verder, indien u niet akkoord bent met deze websitevoorwaarden.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

De informatie op psy-zo.nl dient niet te worden beschouwd als een advies of als een vervanging van een consult of een behandeling door een arts. Het gebruik van de informatie op psy-zo.nl en eventuele beslissingen die u op basis van die informatie neemt, is voor uw eigen verantwoordelijkheid. Psy-zo! spant zich in de informatie op psy-zo.nl zo volledig en nauwkeurig mogelijk samen te stellen en te onderhouden, maar Psy-zo! staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op psy-zo.nl.

Links

Psy-zo.nl kan links bevatten naar andere websites en/of servers die niet worden beheerd door Psy-zo!. Psy-zo! is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke andere websites. Psy-zo! biedt dergelijke links slechts aan voor het gemak van de bezoekers van psy-zo.nl en het opnemen ervan houdt geen aanbeveling in door het Psy-zo! van de inhoud van dergelijke websites.

Foutmeldingen website

Onjuiste informatie of technische storingen kunt u melden bij info@psy-zo.nl Dit email adres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken.