Vacature

Nieuw teamlid gezocht!

‘Het is gewoon lekker werken bij Psy-zo!’Donderdagochtend, 08.30 uur. De collega’s druppelen binnen, starten de laptops op en melden zich voor een gezamenlijk bakje koffie. Verhalen over het weekend, de afgelopen avondvierdaagse en bijgewoonde concerten of de stand van de FC worden uitgewisseld. Om 09.00 uur is het even spitsuur: iedereen haalt zijn of haar cliënten op uit de wachtruimte en daarna daalt voor de komende paar uur de rust weer neer. Er wacht een ochtend vol EMDR, imaginaire exposure en exposure in vivo, supervisie en behandelingen. Om 12.30 uur wordt het tostiapparaat aangezet en vertrekt een aantal collega’s voor een lunchwandeling. Het is donderdag vandaag, dus het MDO staat op de planning, gevolgd door nog een intake en twee behandelingen. Om 17.00 uur zit de werkdag erop, en vertrekken de collega’s naar huis, de sportschool of de kinderopvang. Morgen nog één dagje met een evaluatie, intake en een paar behandelingen; en misschien een klein vrijdagmiddagborreltje…?

Wil jij als ervaren basispsycholoog of GZ-psycholoog werken met trauma- en stressor gerelateerde problematiek, in een klein topteam? Hou jij van kortdurend, transparant en resultaatgericht werken, met behulp van effectief bewezen behandelmethoden? Heb jij graag zelf de regie over je caseload? Ben je enthousiast, gedreven en teamgericht?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Psy-zo! is een kleine ambulante GGZ-instelling en specialist op het gebied van het kortdurend behandelen van trauma gerelateerde problematiek. Wij behandelen kinderen en (jong)volwassen cliënten in de BGGZ en de SGGZ. Daarnaast organiseren wij onderwijs en supervisie voor GGZ-professionals. Vanwege vrijgekomen formatie uren zijn wij op zoek naar een ervaren basispsycholoog of GZ-psycholoog voor 24-32 uur per week.

Functie:

  • Het (veelal monodisciplinair) diagnosticeren en (kortdurend) behandelen van cliënten met trauma gerelateerde problematiek.
  • Deelname aan multidisciplinaire overleggen en intervisies.
  • (Op termijn) Verzorgen van supervisie en stagebegeleiding.

Wat bied jij ons? 

  • BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog danwel basispsycholoog met LOGO-verklaring.
  • Opgeleid in/of in opleiding tot registratie voor verschillende behandelmethoden, zoals CGT en EMDR (minimaal basisopleiding EMDR en CGT, bij voorkeur ook één of beide vervolgopleidingen).
  • Actief en energiek binnen het vakgebied.
  • Ervaring in bovengenoemde functie-taken.
  • Een zelfstandige en pro-actieve werkhouding, met goede eigen regie over agenda en caseload
  • (Op termijn) mogelijkheden tot het geven onderwijs en/of supervisie

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een aantrekkelijke functie binnen een klein deskundig behandelteam in een actieve en ondernemende organisatie. Ons team bestaat uit een psychiater, basispsycholoog,  GZ-psychologen & management, en is gevestigd op de Zernikecampus. Binnen Psy-zo! is er een uitstekend werk- en leerklimaat met juiste balans tussen werk en privé. Daarnaast kent Psy-zo! leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals teamuitjes, borrels en een altijd gevulde koektrommel.

De ingangsdatum van de functie is 1 maart 2024, een andere datum is in overleg mogelijk. Beschikbaarheid op de donderdag is een vereiste, de woensdag en vrijdag een grote pré. Overige werkdagen en/of -tijden kunnen in overleg worden vastgesteld. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar Judith Schoonhoven en Jiska Weijermans via info@psy-zo.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Judith Schoonhoven (050- 7502088) of stuur een mail naar info@psy-zo.nl. Reageren is mogelijk tot en met 8 december 2023.

NB: De gesprekken zullen worden gepland tussen 14 en 22 december 2023.