Aanmeldformulier

Helaas hebben wij per direct een aanmeldstop voor cliënten die verzekerd zijn bij Menzis. Indien u verzekerd bent bij Menzis kunt u contact opnemen met de afdeling zorgbemiddeling (link).

—————————————-

Onderstaande informatie is belangrijk om te lezen voordat u zich gaat aanmelden!

Verwijsbrief huisarts:
Voordat u zich kunt aanmelden dient u te beschikken over een verwijsbrief van uw huisarts. U kunt door de huisarts worden verwezen voor Basis- of Specialistische GGZ. Met een geldige verwijzing wordt de zorg (in bijna alle gevallen) vergoed door uw verzekeraar.

Belangrijke zaken
We hebben een alle belangrijke informatie omtrent verwijzing, vergoeding en kwaliteitsgegevens voor u samengevat. U kunt dit formulier hier downloaden. Tijdens het intakegesprek zal dit worden besproken en zal u ook worden gevraagd dit te ondertekenen, zodat we er zeker van zijn dat deze informatie bij u bekend is en u hier akkoord mee bent.

Bij het invullen van het formulier is het van belang dat u alle velden invoert. Deze gegevens hebben wij namelijk nodig om u op de wachtlijst te kunnen plaatsen.

Vergoeding:
Heeft u een naturapolis bij CZ/Delta Lloyd/Ohra/Nationale Nederlanden? Dan is behandeling helaas niet mogelijk. Leest u a.u.b. alle informatie goed door: klik hier.

Wachttijd:
Wij hebben te maken met een wachttijd, deze kan echter door het jaar heen verschillen. U kunt op deze pagina altijd zien hoe lang de actuele wachttijd is. Wij hebben geen mogelijkheden voor spoedbehandelingen. Indien er sprake is van crisis of spoed, raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts om samen te kijken of u elders terecht kunt.

    Aanmeldformulier volwassenen

    • Reden van aanmelding staat in de verwijsbrief en hoeft u niet in te vullen