Supervisie

Zoekt u een supervisor in het kader van de EMDR-opleiding, de opleiding tot GZ psycholoog of orthopedagoog-generalist? Dan kan Psy-zo! van dienst zijn.

EMDR

Het is mogelijk om bij Psy-zo! supervisie te volgen in het kader van de opleiding EMDR . Els van Rijn,  Ytje van Pelt en Jiska Weijermans (per 1 april werkzaam bij Psy-zo!) zijn supervisoren EMDR bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Lees meer.

CGT

Het is mogelijk om bij Psy-zo! supervisie te volgen in het kader van de opleiding tot CGT-therapeut. Ytje van Pelt en Jiska Weijermans (per 1 april werkzaam bij Psy-zo!) zijn supervisoren CGt volgens de voorwaarden van de Vereniging Cognitieve Gedragstherapie (VGCt). Lees meer.

CGw

Psy-zo! Onderwijs organiseert een door de VGCt erkende basiscursus Cognitieve Gedragstherapeutisch werkers en biedt de hierbij horende supervisie aan. Anne Vollbehr en Yvonne Menzel verzorgen binnen Psy-zo! Onderwijs supervisie voor cognitief gedragstherapeutisch werkers volgens de richtlijnen van de VGCt. Lees meer.

Opleidelingen

Vanuit Psy-zo! verzorgen wij supervisie aan orthopedagogen en psychologen in opleiding tot Orthopedagoog-generalist, GZ psycholoog en klinisch psycholoog. Onze supervisoren zijn erkend door de NVO, NIP en FGzPt. Lees meer.

Psychologen en orthopedagogen niet in opleiding

Het is natuurlijk ook mogelijk om supervisie bij Psy-zo! te vragen zonder dat u in opleiding bent.

Wachttijd

De wachttijd tussen inschrijving en start van de supervisie voor de EMDR-opleiding is ongeveer 1-2 maanden. De daadwerkelijke termijn hangt af van wanneer er supervisietrajecten afgerond worden en er weer ruimte is om nieuwe supervisanten uit te nodigen. Houdt u met het inschrijven voor de supervisie rekening met de wachttijd, plus de lengte van het supervisietraject. Wilt u op zeer korte termijn starten, neemt u dan even contact op voor de mogelijkheden om teleurstellingen te voorkomen.

Inschrijven supervisie

Supervisoren