Supervisie

Zoekt u een supervisor in het kader van EMDR, opleiding tot GZ psycholoog of orthopedagoog-generalist of voor de opleiding tot cognitieve gedragstherapeut? Dan kan Psy-zo! van dienst zijn.

EMDR

Het is mogelijk om bij Psy-zo! supervisie te volgen in het kader van de EMDR opleiding. Els van Rijn, Moniek Verster en Panka Semmelink zijn supervisoren EMDR bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Zij verzorgen zowel supervisie voor EMDR bij volwassenen als EMDR bij Kind & Jeugd. Lees meer.

Cognitieve Gedragstherapie

Binnen Psy-zo! verzorgen Barbara Drijver en Moniek Verster supervisie in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Zij zijn beiden ingeschreven als supervisor VGCt. Lees meer.

Opleidelingen

Vanuit Psy-zo! verzorgen wij supervisie aan orthopedagogen en psychologen in opleiding tot Orthopedagoog-generalist, GZ psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog. Onze supervisoren zijn erkend door de NVO, NIP en FGzP. Lees meer.

Psychologen en orthopedagogen niet in opleiding

Het is natuurlijk ook mogelijk om supervisie bij Psy-zo! te vragen zonder dat u in opleiding bent.

Wachttijd

De wachttijd tussen inschrijving en start van de supervisie voor de EMDR-opleiding is ongeveer 2-4 maanden. De daadwerkelijke termijn hangt af van wanneer er supervisietrajecten afgerond worden en er weer ruimte is om nieuwe supervisanten te laten starten. Maar houdt u met het plannen van de eventuele vervolgopleidingen in ieder geval rekening met minimaal 2 maanden. Voor de GZ-opleiding en CGT kunt u vaak meteen terecht.

Inschrijven supervisie

Supervisoren