Supervisie

Zoekt u een supervisor in het kader van de EMDR-opleiding, de opleiding tot GZ psycholoog of orthopedagoog-generalist? Dan kan Psy-zo! van dienst zijn.

EMDR

Het is mogelijk om bij Psy-zo! supervisie te volgen in het kader van de opleiding EMDR bij volwassenen . Els van Rijn en Moniek Verster zijn supervisoren EMDR bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Lees meer.

Opleidelingen

Vanuit Psy-zo! verzorgen wij supervisie aan orthopedagogen en psychologen in opleiding tot Orthopedagoog-generalist, GZ psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog. Onze supervisoren zijn erkend door de NVO, NIP en FGzPt. Lees meer.

Psychologen en orthopedagogen niet in opleiding

Het is natuurlijk ook mogelijk om supervisie bij Psy-zo! te vragen zonder dat u in opleiding bent.

Wachttijd

De wachttijd tussen inschrijving en start van de supervisie voor de EMDR-opleiding is ongeveer 2-4 maanden. De daadwerkelijke termijn hangt af van wanneer er supervisietrajecten afgerond worden en er weer ruimte is om nieuwe supervisanten uit te nodigen. Houdt u met het inschrijven voor de vervolgopleiding EMDR in ieder geval rekening met minimaal 3 maanden wachttijd, plus de lengte van het supervisietraject. Wilt u op zeer korte termijn starten, neemt u dan even contact op voor de mogelijkheden om teleurstellingen te voorkomen.

Let op: op dit moment zitten de mogelijkheden voor supervisie t/m februari vol. Eerder starten is helaas niet mogelijk.

Inschrijven supervisie

Supervisoren