Naar het programma

COMET: Competitive Memory Training

dinsdag 6 juli 2021 van 09:30 tot 17:00 inloop vanaf 09:00

Direct aanmelden

Introductie

-meer informatie volgt zsm-
Tijdens de training leren hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg het protocol COMET voor negatief zelfbeeld toe te passen tijdens de behandeling van cliënten met zelfbeeldproblematiek.  Uitgangspunt is dat lage zelfwaardering niet alleen een symptoom is van bijvoorbeeld een angststoornis of depressie, maar het ook een losstaand probleem met een eigen behandeling is. Deze therapie kan gecombineerd worden met cognitieve gedragstherapie voor stemmingsproblemen, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek of een angststoornis.

Doel
Deelnemers laten kennismaken met en leren toepassen van de module COMET voor lage zelfwaardering. Wie ervaring heeft met de betreffende doelgroep en bedreven is in het toepassen van directieve therapievormen kan na afloop van de training zelfstandig COMET toepassen.

Docent

Erik ten Broeke

Erik ten Broeke

Opleiding EMDR, vervolgopleiding CGT, COMET
Lees meer

Literatuur

Volgt

Accreditaties

VGCtAangevraagd

Praktische informatie

Locatie Zernikepark 12, 9747 AN in Groningen
Data 06-07-2021, 09:30 - 17:00 (inloop v.a. 09:00)
Tarief € 225,00 (Inclusief koffie, thee en lunch. Exclusief literatuur)
Deelnemers Maximaal 14 deelnemers

Annuleren
Zie annuleringsvoorwaarden

Doelgroep
Tijdens de oefeningen wordt er een indeling gemaakt op doelgroep, waardoor deelnemers de theorie meteen leren toepassen op de eigen doelgroep.

Aanmelden

Stap 1 van 4 - Contactgegevens

De factuur wordt per e-mail gestuurd. Indien uw werkgever betaalt en/of de factuurgegevens afwijken van de contactgegevens, wilt u dan het juiste factuuradres + e-mail opgeven bij stap 3. Alvast bedankt.