Lunch

Onze onderwijsdagen vinden voornamelijk plaats in de onderwijsruimte op het Zernikepark 12. Deze ruimte is van alle gemakken voorzien en u kunt de hele dag gebruik maken van de aanwezige koffie, thee, frisdranken en de royaal aanwezige lekkernijen.

Wanneer u een cursus of workshop volgt, is de lunch altijd bij de cursusprijs inbegrepen. Rond lunchtijd wordt u verwacht bij Brasserie Zernike, alwaar een heerlijk lunchbuffet voor u klaar staat.

Heeft u een allergie, of volgt u een bepaald dieet? In overleg is alles mogelijk, maar geeft u dit in verband met de inkoop van verse producten bij uw aanmelding aan. Zo kan er bijvoorbeeld altijd rekening gehouden worden met de volgende diëten/allergieën:

– Lactosevrij
– Veganistisch / Vegetarisch
– Glutenvrij

Afbeeldingsresultaat voor van der valk groningenDe grote, gecombineerde EMDR-opleidingen, vinden veelal plaats in het van der Valk Hotel – Groningen/Hoogkerk. Ook hier is uiteraard elke lesdag volledig verzorgd. Wilt u ook voor deze cursussen eventuele dieetwensen ook bij uw inschrijving vermelden? Dan kunnen wij dit tijdig doorgeven aan het hotel.